“Jaren geleden ben ik terecht gekomen bij Tandarts Den Haag. Ondanks dat ik inmiddels buiten Den Haag woon, blijf ik ieder half jaar naar deze praktijk komen. Het team geeft mij bij ieder bezoek weer persoonlijke aandacht. Ik voel mij altijd welkom in de praktijk.

De tandarts en assistenten denken ook met mij mee als het om mijn gebit gaat. Zo had ik laatst een kroon nodig. Omdat ik geen uitgebreide tandartsdekking heb, heeft de tandarts goed meegedacht in de behandeling. Welke behandeling moet direct en welke behandeling kan nog wachten tot volgend jaar. Deze suggestie waardeer ik zeer.

Het is een tandartsenpraktijk die het omrijden waard is”

2020© Copyright - Tandarts Den Haag

“ Onze praktijk is geopend, en blijft geopend tijdens de Harde Lockdown”
Wij zijn een medisch contactberoep en vallen onder de Zorg, daardoor mag de Tandartspraktijk open zijn.

Team Tandarts Den Haag

Wij zijn gesloten i.v.m. onze kerstvakantie vanaf :

Dinsdag 22 december 2020 om 14.00 uur tot maandag 4 januari 2021 08.00 uur.
Voor spoed bereikbaar tijdens deze periode : Dental 365 op telefoonnummer 070-2040010.