“In 2005 ben ik patiënt geworden bij Tandarts Den Haag. Ik woonde destijds om de hoek. Waarom ik nog steeds patiënt ben? Omdat ik zeer tevreden ben over de tandarts en ik inmiddels ook een goede band met hem heb opgebouwd.

 

In het afgelopen jaar heb ik verschillende behandelingen aan mijn gebit gehad. Tandarts Isakson heeft een mooi behandelplan opgesteld met alle bijbehorende kosten. Daarbij heeft de tandarts ook aangegeven wat er prioriteit had en wat nog wel even kon wachten.

 

Deze tandarts denkt aan zijn patiënt; wat is goed voor het gebit en hoe kunnen we dit zo financieel gunstig mogelijk voor de patiënt realiseren.

 

Kortom, een tandarts waar je mee kunt lezen en schrijven.”

2020© Copyright - Tandarts Den Haag

“ Onze praktijk is geopend, en blijft geopend tijdens de Harde Lockdown”
Wij zijn een medisch contactberoep en vallen onder de Zorg, daardoor mag de Tandartspraktijk open zijn.

Team Tandarts Den Haag

Wij zijn gesloten i.v.m. onze kerstvakantie vanaf :

Dinsdag 22 december 2020 om 14.00 uur tot maandag 4 januari 2021 08.00 uur.
Voor spoed bereikbaar tijdens deze periode : Dental 365 op telefoonnummer 070-2040010.