Wil jij deze zomer een stralende witte glimlach? Bel dan snel voor het inplannen van een afspraak. Alleen voor de eerste 16 aanmeldingen in de periode van 21 maart tot en met 21 juni geldt het actietarief van €120,-.

Aanmelden

Je belt of mailt met Tandarts Den Haag. Wij plannen een consultafspraak afspraak in om mond- of gezondheidsproblemen uit te sluiten. De kosten voor dit consult zijn €21,-. Wanneer je een aanvullende tandartsverzekering hebt kunnen wij deze kosten direct declareren bij je zorgverzekeraar. Heb je alleen een basisverzekering, dan vragen wij om het consult direct af te rekenen aan onze balie.

Wanneer uit het consult naar voren komt dat je mondhygiëne niet op pijl is, zullen wij adviseren eerst je gebit uitgebreid te laten reinigen. Om op die manier een optimaal resultaat te behalen! De kosten voor de gebitsreiniging worden apart in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de duur van de reiniging. Een gemiddelde gebitsreiniging duurt 20 – 30 minuten.

Gebitreiniging (M03) per 5 minuten kost € 12,39

Tijdens de bleekafspraak worden je tanden vooraf aan het bleken eerst gepolijst. De behandeling is pijnloos. Wij kunnen alleen een bleekafspraak inplannen op een donderdag. Voor de duur van de behandeling moet je rekening houden met ca. 2 uur. De kosten voor het bleken dienen direct te worden afgerekend, dit kan per pin of contant.

Hoe bleken wij?

Voor het bleken gebruiken wij Philips Zoom! Doordat wij gebruik maken van een LED lamp wordt de werking van de waterstofperoxide (16%) versterkt en versneld.
Het resultaat is direct zichtbaar.

Na het bleken.

Na het bleken mag je 48 uur niet roken en geen gekleurde dranken drinken zoals koffie, thee of rode wijn. Ook voedsel waar veel kleurstof inzit raden wij de eerste 48 uur sterk af, zoals bijvoorbeeld gerechten met rode- of gele sausen en eigeel. Je kan hierbij de volgende regel aanhouden: Alles wat een vlek op een wit overhemd veroorzaakt mag je de eerste 48 uur niet eten.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Tandarts Den Haag.
Email: info@tandartsdenhaag.nl
Telefoonnummer: 070 – 322 84 38