“Mijn moeder heeft in het verleden slechte ervaringen met tandartsen gehad. Daarom was ik zo bang dat ik een aantal jaar bezoek aan een tandarts voor mij uitschoof. De barrière werd hierdoor alleen maar groter.

Samen met een van mijn patienten ben ik naar tandarts Isakson van Tandarts Den Haag geweest. Dit was zo’n positieve ervaring dat ik toch de stap heb gezet om een afspraak te maken.

De tandarts neemt echt de tijd en vertelt precies wat hij doet. De foto’s liet hij zien en gaf meteen aan wat er allemaal aan mijn gebit mankeerde. Hij legde alles precies uit en gaf mij het vertrouwen dat ik deze behandelingen wel aan kon.

Tijdens de behandeling stopt hij regelmatig om te controleren of het nog goed gaat. Als ik het niet meer volhield, moest ik een teken geven zodat de assistentes en de tandarts het direct zagen. Ze kijken dus niet alleen in mijn mond, ze letten ook goed op mijn bewegingen.

Ik voel me iedere keer weer welkom in de praktijk. Of je lange tijd niet komt of ieder half jaar, je voelt je direct op je gemakt en ze luisteren echt goed naar je.”

2020© Copyright - Tandarts Den Haag

“ Onze praktijk is geopend, en blijft geopend tijdens de Harde Lockdown”
Wij zijn een medisch contactberoep en vallen onder de Zorg, daardoor mag de Tandartspraktijk open zijn.

Team Tandarts Den Haag

Wij zijn gesloten i.v.m. onze kerstvakantie vanaf :

Dinsdag 22 december 2020 om 14.00 uur tot maandag 4 januari 2021 08.00 uur.
Voor spoed bereikbaar tijdens deze periode : Dental 365 op telefoonnummer 070-2040010.